Sluit je aan, word lid

Join de Digitale Slagkracht member community door onderstaand formulier in te vullen of door een e-mail te sturen aan bas@digitaleslagkracht.nl.

Het lidmaatschap is gratis en open voor bureaus die geven om de Digitale Slagkracht voor henzelf, klanten en Nederland als geheel.

Drie redenen om je aan te sluiten als bureau:

  1. Support de missie – Nederland in 2030 koploper in digital
  2. Display your work – om de Digitale Slagkracht van Nederland in kaart te brengen verzamelen en verspreiden we toonaangevend digitaal werk. Als je werk er tussen past, nemen we het gratis mee!
  3. Samen content maken – om het fundament voor Digitale Slagkracht op orde te krijgen in Nederland, maken en distribueren we kennis over de disciplines

Lidmaatschap Application

Je gaat met inschrijven akkoord dat de volgende terms & conditions van toepassing zijn:

  • We streven naar een open ecosysteem, dienend aan toenemende digitale slagkracht in Nederland.
  • Periodiek krijg je Digitale Slagkracht materialen te zien voordat ze gepubliceerd worden aan non-members.
  • Digitale Slagkracht heeft deze Code of Conduct geadopteerd. Je committeert je tot het houden aan deze Code of Conduct in elk content met Digitale Slagkracht en haar leden. Om een issue of zorg te delen, contact bas@van-ons.nl.
  • Digitale Slagkracht mag jouw naam en/of logo gebruiken om jouw organisatie als Digitale Slagkracht lid te identificeren. Voor ander gebruik hiervan wordt jou uiteraard vooraf om toestemming gevraagd.
  • Jij mag de naam, ons logo en slogan gebruiken waar het je helpt om jouw of jouw organisatie haar lidmaatschap van Digital Slagkracht Nederland te promoten. Elk ander gebruik is onderhevig aan onze expliciete geschreven toestemming.

Bij het versturen van je lidmaatschap aanvraag verklaar je dat je bevoegd bent deze samenwerking aan te gaan. Daarnaast ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.