Manifest

Het Digitale Slagkracht Manifest

Visie: In 2030 is Nederland wereldwijde koploper in digitaal, een erkend gidsland voor de wereld.

Ondanks dat er partijen zijn die slim gebruik maken van de kansen van dit digitale tijdperk, blijven veel partijen achter.
Er worden meer ineffectieve kanalen gemaakt dan effectieve; slecht renderende investeringen gedaan in digital. 

In 2017 groeide 90% van de Nederlandse bedrijven niet. Kansen van Digital werden niet gegrepen, en men had moeite met het aantrekken van personeel. Dat is nu, vijf jaar later, niet veel beter. 

Ons platform doet drie dingen om Nederland digitaal het sterkste land ter wereld te maken:

  1. FUNDAMENT – De ondergrens omhoog – fundament done right. Een ineffectieve site maken is niet nodig. We open-sourcen kennis en tactieken over de disciplines die leiden tot digitale slagkracht. Van marketing to technologie; van digital recruitment tot automation.
  2. INSPIRATIE – Fundament op orde? Dan inspireren we je met trends, backlog ideas & cases (opgeknipt in hapklare snippets, zoals een wekelijkse e-mail die je in 1 minuut leest). We documenteren o.a. de cases van Nederlandse bodem, de Digitale Slagkracht in Nederland.
  3. AGENCIES – samenwerken? Sluit je als agency aan bij dit platform. Jouw cases worden verspreid, en samen maken we educatieve content die Nederland vooruit helpt. Daarnaast acceleren we agencies die het in zich hebben om organsiaties goed te supporten bij het vergroten van Digitale Slagkracht. 

Trends: Video / Mobile / Social zijn nu allemaal in late majority, de generatie die er native mee opgegroeid is, is inmiddels ook onderdeel van workforce geworden. 

In 2030 is Nederland Global Leader in Digital.